En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Bünyelır? Her binanın mevla başüstüneğu Yangın Çıkış Kapısı düz ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın otomatik olarak kapanabilen bir mekanizmaya iye olması gerekir. Bu sistem, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar. Kapanma mekanizması, bapnın güvenliğini ve etkinliğini zaitrır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının güzel şekilde monte edilmesi ve tekdüze olarak bakımının yapılması önemlidir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve reva bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının hizmetını gerçekleştirmek muhtevain hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama buyurmak yahut amatörce olmak önemlice özlara yol harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Report this wiki page